• Načítám...
>

Muzikál 50 odstínů má za sebou premiéru

  • 27. listopadu 2019,
  • 21:57,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

V Divadle Radka Brzobohatého za sebou mají další premiéru. Uvedli tam muzikálovou parodii 50 ODSTÍNŮ!, která si pohrává s tématikou známého knižního bestselleru. Původní muzikál, který v Praze nastudovali, sklidil potlesk i na Broadwayi.

Reklama

Divadlo Radka Brzobohatého nově uvádí parodický muzikál 50 ODSTÍNŮ! a divadlo si může opět připsat bod. Muzikál se zatím setkal s diváckým přijetím. O smích díky dobře mířené nadsázce a skvělým hereckým výkonům opravdu není nouze. 

"Byla to náročná práce. Všichni hodně makali a já jsem velice rád, že se to zúročilo, protože reakce diváků byla velmi nadšená a přes to, jak to téma je kontroverzní, jak jsme si nebyli jistí tím přijetím, protože přeci jen je to kontroverzní téma, jak jsme zjistili, že lidé s tím jdou a že pochopili to, že to je nadsázka, že se prostě bavíme, že jsme rádi, když oni se baví s námi," řekl Lukáš Burian, režisér.

Muzikál si střílí z celosvětového bestselleru 50 odstínů šedi. Studentka Anastasia se v něm zamiluje do komplikovaného multimilionáře Christiana Graye, který má zálibu v tvrdších sexuálních praktikách. Hlavní role v pražském nastudování se zhostil Přemysl Pálek. Jak tedy vzpomíná na premiérový víkend?

"V první řadě jsem rád, že už se to dozkoušelo, protože to bylo trochu náročnější v ohledu tom, že mám 100 %, nikdo mě nealternuje, takže Christian Gray je postavený trochu na mně. Mohu si tam dělat v uvozovkách co chci. V tom to bylo náročnější. Pak přišla první veřejná generálka. To pro mě byla spíše premiéra, protože tu byli první diváci. Tak to jsem byl nervózní více než včera. Včera už jsem si to více užíval. Včera trochu zbořili ti diváci divadlo, velice nás vyhecovali, takže to bylo skvělé," řekl Přemysl Pálek, zpěvák a herec.

Na prknech Divadla Radka Brzobohatého se v muzikálu potkává i se svou manželkou Charlotte Doubravovou, která ztvárňuje roli Anastasie. Podle jejích slov jim tyto kontroverzní role manželství nijak zvlášť neovlivnily.

"Na rovinu, my to máme vše doma vyzkoušené. My jsme velmi otevření, k té otevřenosti vedeme obě dcery, takže nás ta hra vůbec nepřekvapila. Opravdu jsme si nemuseli nic hledat, vše to známe a praktikujeme to pravidelně tak 8x do týdne," vtipkovala Charlotte Doubravová, zpěvačka a herečka.

Pražské nastudování muzikálové parodie, která sklidila úspěch na Broadwayi, si diváci užívají za doprovodu živé kapely. V dalších rolích vystupují např. Kateřina Sedláková, Romana Goščíková, Vanda Karolyi nebo Miroslav Hrabě a Ondřej Černý.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu