• Načítám...
>

Praha zahájila plesovou sezónu

  • 2. prosince 2019,
  • 8:22,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Plesovou sezónu v Praze v sobotu oficiálně zahájil Reprezentační ples hlavního města a Obecního domu. Tuto společenskou událost slavnostně zahájili zástupci hlavního města.

Reklama

Stovky osobností kulturního a společenského života přišly v první prosincovou sobotu do Obecního domu, aby společně zahájily plesovou sezónu v hlavním městě. Jednalo se totiž o reprezentativní ples Prahy a Obecního domu.

"Já myslím, že letos to bude stejně dobré, jako to bylo už osmnáctkrát předtím. Je to určité poděkování lidem, kteří pracují pro blaho Pražanů každodenně a někdy s naprosto neuvěřitelným nasazením," řekl Zdeněk Hřib, primátor hl. m. Prahy.

"Užívám si to stejně dobře a zatím jsem tancovala asi 3 tance, což je málo, takže předpokládám, že až to tady dokončíme, tak tam vtrhnu a budu tančit dál," řekla Hana Třeštíková, radní hl. m. Prahy.

"Myslím si, že i všichni politici zakopali válečné sekery a jsou tady i se svými drahými polovičkami, takže je to opravdu krásná příležitost, jak si užít v pohodě ples i s lidmi, se kterými se normálně stýkáme a máme různé názory, tak dnes se na sebe usmíváme. A to je prostě pohoda," řekl Petr Hlubuček, náměstek primátora hl. m. Prahy.

Připravit tak náročnou akci, která je zároveň považována za jednu z neprestižnějších v naší metropoli, není nijak jednoduché. Každý ročník je pro organizátory výzvou.

"Tak např. dnes jsme měli nejtěžší debatu o tom, jak rychle jsme schopni zvládnout přestavbu ze symfonického orchestru na kapelu, která hraje k tanci. A ono to vypadá jako banalita, ale každá minuta, kdy na tom jevišti pobíhají lidé, něco odnášejí, přinášejí, je nepříjemná," řekl Vlastimil Ježek, předseda představenstva Obecního domu hl. m. Prahy.

Bohatý a pestrý program nabídl např. vystoupení Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK, Dixie bandu Městské policie hl. m. Prahy či koncert Mira Žbirky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu