• Načítám...
>

Pražané budou moci opět sportovat týden zdarma

  • 3. prosince 2019,
  • 22:25,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Pražané si budou moci opět zasportovat zadarmo. Hlavní město totiž opět připravilo Týden sportu zdarma. V rámci této akce budou moci zájemci přijít strávit čas do vybrané sítě sportovních center v Praze.

Reklama

Akce Týden sportu zdarma je opět po roce tady. Milovníci sportu si tak budou moci užít své oblíbené pohybové aktivity ve vybraných sportovních centrech zadarmo. Sportovní týden začíná 25. a potrvá až do 30. prosince a opět ho připravilo vedení hlavního města.

"Všechny bych chtěl pozvat na Týden sportu zdarma, naši tradiční akci, kterou pořádáme každý rok, kdy kluby a sportoviště, která jsou v Praze, nabídnou volné kapacity, při kterých si mohou Pražané vyzkoušet třeba nové sporty nebo i věci, které už teď dělají ve fitku, v bazénech a podobně," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy.

Také letos tak budou moci Pražané využít pestrou nabídku sportovních aktivit od plavání, bruslení, až po squash, tenis nebo fotbal. Pro velký zájem je ale nutné do některých center předem zavolat.

"U nás máme k dispozici stolní tenis na squashovém kurtu, badminton na squashovém kurtu, volejbal, nohejbal zase na squashovém kurtu, což je poměrně zábavná forma nohejbalu. Je to více technické, není to na nějaké rány. A pak tady samozřejmě máme klasicky squash. Je to úspěšný projekt, protože se za tu dobu minimálně 5x navýšil počet lidí, kteří o to mají zájem. Ze začátku samozřejmě byla určitá nedůvěra, teď už je to ale prakticky vždy obsazené. Takže my jsme samozřejmě rádi, že lidé se hýbou i během svátků," řekl Tomáš Krpálek, provozovatel squashcentra.

Kompletní nabídku sportovních center, která mohou zájemci v rámci akce navštívit, zveřejní vedení hlavního města týden před zahájením na stránce www.prahasportovni.eu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu