• Načítám...
>

Hotelem zněly vánoční melodie

  • 15. prosince 2019,
  • 20:16,
  • PRAHA,
  • Blanka Holoubková

Naladit se na vánoční atmosféru mohli lidé během třetí adventní neděle v jednom z hotelů v pražských Dejvicích. Studenti Základní školy a gymnázia Nový Porg tam uspořádali vánoční koledování. Na jeho programu bylo vystoupení pěveckého sboru i vánoční brunch.

Reklama

Vánoční koledování si na 3. adventní neděli vyslechli nejen rodiče dětí ze sboru, přátelé školy Nový Porg, ale i hoteloví hosté. Právě v jednom z pražských hotelů se totiž letos zpívalo.

"Tento sbor byl sestavený z dětí ze ZŠ Nový Porg. A to z dětí 2. a 3. třídy a z primy z gymnázia. Je to tradiční zpívání Nového Porgu v Praze, kdy různě vystupujeme v hotelích. Letos jsme zde uvítali nabídku, že bychom zazpívali v hotelu International Prague," řekl Lukáš Černý, sbormistr.

"Děláme úsměv na tvářích dětí. A toto je nejlepší. A bude to tak každý rok," řekl Joseph Abushaera - guest relation manager Hotel International Prague.

Zájem dětí o předvánoční zpívání byl velký. Sbor byl tedy větší než obvykle. Čítal téměř 130 dětí. Na programu byly podle očekávání vánoční melodie.

"Většinou to budou samozřejmě české vánoční koledy. Ale nebudou chybět ani mezinárodní, jako Jingle Bells, We Wish You Merry Christmas. A mezi koledami máme i vystoupení starších žáků z Nového Porgu, kteří budou zpívat Have Yourself a Merry Little Christmas, Panis Angelicus a různé klasické skladby, které se hodí v předvánočním čase," řekl Lukáš Černý.

Letošní ročník vánočního koledování se vydařil. Svědčil o tom i neutuchající potlesk diváků.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu