• Načítám...
>

Klub RunCzech přivítal světového rekordmana

  • 17. ledna 2020,
  • 23:40,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

Čerstvý světový rekordman v běhu na 10 kilometrů navštívil hlavní město. Konkrétně zavítal do Českého maratonského klubu RunCzech, který sídlí v Praze 7 a který běžce dlouhodobě podporuje.

Reklama

Členové českého maratonského klubu RunCzech měli důvod k radosti. V prostorách svého sídla v Praze 7 totiž osobně přivítali světového rekordmana, Keňana Rhonexa Kipruta. Ten v letošním závodě ve Valencii zaběhl s časem 26:24 nový světový rekord a důvod k oslavám to byl rozhodně i pro klub RunCzech.

"On je jedním z členů týmu RunCzech Racing, který my, jako společnost RunCzech, podporujeme. On už tým opustil, je jeho absolventem, tzv. Alumni, a pro nás každý úspěch z těch talentů, které jsme vybrali a které podporujeme, je pro nás osobně velkým úspěchem. Takže my ho tady vítáme, chceme mu společně pogratulovat k jeho velkému úspěchu a popřát mu hodně štěstí, protože jeho dalším plánem je zúčastnit se Olympijských her," řekla Jarmila Jelínková, Partners Relations RunCzech.

Součástí společného setkání se světovým rekordmanem bylo také předání symbolického daru a společné fotografování.

"RunCzech mě podporuje už od roku 2017 a moc si této spolupráce vážím. V Praze to mám velice rád, takže se sem i rád vracím," řekl Rhonex Kipruto, profesionální běžec.

Běžecké centrum Running Mall kromě profesionálních běžců podporuje také lidi, kteří s běháním chtějí teprve začít. A to jak v rámci společných tréninků s profesionálem, tak i individuálních lekcí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu