• Načítám...
>

Lidé v zoologické oslavili mezinárodní den zeber

  • 26. ledna 2020,
  • 20:21,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

A v pražské zoologické zahradě ještě zůstaneme. Ukážeme vám jak vypadaly sobotní oslavy Mezinárodního dne zeber. Akce završila lednový program v pražské zoo, který byl věnovaný těmto zvířatům.

Reklama

Návštěvníky pražské zoo čekalo o posledním lednovém víkendu milé překvapení. A to v podobě bohatého programu, který se zde uskutečnil při příležitosti Mezinárodního dne zeber.

"V rámci dnešního Mezinárodního dne zeber máme pro návštěvníky připraveno mnoho věcí. Jednak je to série speciálních komentovaných setkání u zeber bezhřívých. Potom tady máme také speciální soutěžní stanoviště, rsp. celou sérii stanovišť, takovou kvízovou stezku, kterou si návštěvníci mohou doslova po stopách zeber umístěných na zemi projít. A ve chvíli, kdy projdou všechna ta stanoviště a splní všechny úkoly, dostanou speciální odměny s tématikou zeber. Zároveň tady máme výtvarnou dílnu se zebřím malováním na obličej a výrobou zebřích masek. A návštěvníci jsou vyzváni, aby přišli třeba v pruhovaném černobílém oblečení nebo v oblečení se zebří tématikou a zúčastnili se společné fotografie ve 14:30 před vzdělávacím centrem," řekla Jana Doktorová, vedoucí vzdělávacího a programového oddělení.

anketa

Ani Mezinárodním dnem zeber ale lednový program nekončí. Pražská zoo zve totiž všechny také na akci Pololetní prázdniny v zoo. Ta se uskuteční 31. ledna a kromě toho, že zde budou mít žáci s jedničkou z přírodopisných předmětů zvýhodněné vstupné, bude připravený také bohatý doprovodný program.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu