• Načítám...
>

Městské části dotují plavání pro veřejnost

  • 14. února 2020,
  • 17:20,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Některé městské části nabízejí svým občanům plavání za zvýhodněnou cenu. V rámci toho se mohou zájemci naučit správně plavat pod dohledem trenéra nebo si jen tak protáhnout tělo. My jsme si proto pro vás připravili přehled míst, kde tuto možnost můžete využít a zároveň ušetřit domácí kasičku.

Reklama

Zaplavat si za zvýhodněnou cenu a ještě navíc pod dohledem profesionální trenérky. Právě tuto možnost mají občané Prahy 2. V bazénu Sokol Královské Vinohrady mají plavci každou středu od 18:15 vstup za 50 korun.

"Já se jim tady věnuji individuálně. Není to skupinová lekce, že všichni plavou to stejné, ale každý dostane na míru svůj plavecký program. Někdo je lepší v plaveckém způsobu prsa, někdo ve znaku. Snažíme se zlepšit to, co oni chtějí," řekla Klára Jůzková, trenérka plavání.

Lekce jsou vhodné i pro těhotné ženy nebo osoby po úrazech, které potřebují posílit ochablé svalstvo.

"Je potřeba mi to říct hned na začátku a vymyslíme nějaký plavecký program speciálně pro něj, abychom nezatěžovali tu zraněnou nebo postiženou část těla," řekla Klára Jůzková.

anketa

Další MČ, která nabízí dotované plavání, je Praha 5. Program je určený pro seniory. Ti mohou za zvýhodněnou cenu plavat v bazénu SK Motorlet v Radlické ulici. A to každý pátek od 13 do 15 hodin. Sportovní aktivity a zdravý životní styl seniorů a občanů s tělesným handicapem pak podporuje i radnice Prahy 11. V plaveckém bazénu Jedenáctka zájemci zaplatí za hodinu plavání 20 korun. Zavítat sem mohou ve všední dny od 12:30 do 14:30.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu