• Načítám...
>

Část Poděbradské ulice se dočká nového povrchu

  • 24. února 2020,
  • 18:24,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

V pondělí 24. února začala Technická správa komunikací s opravami vozovky v ulici Poděbradská. Jedná se o 535 metrů dlouhý úsek Čerpadlová – Podkovářská. Oprava bude probíhat pouze ve směru z centra a potrvá do května 2020.

Reklama

Poděbradská ulice v těchto dnech prochází rekonstrukcí. Ta probíhá na 535 metrů dlouhém úseku mezi ulicemi Čerpadlová a Podkovářská.

"Bude se rekonstruovat kompletně celé vozovkové souvrství. Jedná se o poměrně zásadní rekonstrukci. Musíme vyřešit také odvodnění, které bude vedeno novou stokou, přímo do splaškové kanalizace," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Rekonstrukce se týká pouze směru z centra. Řidiči proto musí počítat s omezením provozu.

"Uzavřeme tento úsek a dopravu převedeme do protisměru. Bude se jezdit v režimu 1+1 v obou směrech," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Stavební práce budou rozděleny do pěti oddělených etap. Ty mají zajistit zachování příjezdů do přilehlých areálů. 

"Tuto akci koordinujeme se všemi zúčastněnými, tzn. jak s Dopravním podnikem hl. m. Prahy a rekonstrukcí Sokolovské ulice, tak i s místními podnikateli. Proto jsme rozdělili práce do 5 etap. Tyto práce budou probíhat vždy po částech tak, abychom umožnili vjezd do jednotlivých objektů, které přímo sousedí s tímto rekonstruovaným úsekem. Musíme jim zajistit volný průjezd a zásobování," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Práce a s ní související dopravní omezení potrvají v tomto úseku Poděbradské ulice až do 1. května.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu