• Načítám...
>

Když nemůžete jít do CAMPU, CAMP přijde za vámi

  • 25. března 2020,
  • 13:35,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

V souvislosti s šířením nového typu koronaviru jsou uzavřené městské instituce. Od zoologické zahrady až po knihovny či divadla. A ne jinak tomu je i v případě Centra architektury a městského plánování. To ale přišlo s novinkou a pro své fanoušky připravilo alternativní virtuální program.

Reklama

Centrum architektury a městského plánování pojalo uzavření svých prostor v souvislosti s šířením koronaviru jako výzvu. A představuje tak novinku v podobě  alternativního virtuálního programu

"Samozřejmě bezpečnost pro návštěvníky je u nás na prvním místě, takže až do odvolání CAMP zavíráme pro veřejnost. Nicméně nikdo nemusí zoufat, máme spuštěný on line program na webové stránce campuj.oniline, kde najdete plánovaný březnový program, " říká Marek Vácha, tiskový mluvčí IPR hl. m. Prahy. 

A nejen to. Centrum architektury a městského plánování také nahrálo celý svůj archiv přednášek na youtube, kde si tak lidé nyní mohou z pohodlí domova prohlédnout uplynulé akce se zajímavými hosty.

"Zajímavé jsou například přednášky Jana Gebriana, který navštívil Barcelonu nebo cestoval po Evropě. Je tam také záznam několik přednášek Vladimíra 518, kde se věnuje architektuře mezi roky 1958 - 1989, " říká Štěpán Bärtl, vedoucí kanceláře CAMP. 

Dále pak lidé nepřijdou ani o plánované akce na měsíc březen. Uskuteční se totiž on line po streamu. Půjde například o Pořad velké změny Prahy s náměstky primátora Petrem Hlaváčkem a Adamem Scheinherrem, akce Atlas modernismu s Adamem Štěchem či přednáška Švýcarského studia vulkán. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu