• Načítám...
>

Ve Vltavské ulici probíhá další fáze oprav silnice

  • 31. března 2020,
  • 18:45,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Vltavská ulice prochází rekonstrukcí. Technická správa komunikací bude v úseku mezi ulicí Nádražní a Hořejší nábřeží měnit povrch vozovky. Práce se dotknou také řidičů, ti musí až do konce června počítat s dopravním omezením.

Reklama

Technická správa komunikací pokračuje s rekonstrukcí ulice Vltavská. Práce budou až do konce června probíhat v úseku mezi ulicí Nádražní a Hořejší nábřeží.

"Bude tam živičný povrch na vozovkách a chodníky budou z kamenné mozaiky. Budeme kompletně měnit povrch vozovky, ale půjdeme i do hloubky, jedná se totiž o kompletní rekonstrukci. Pokračujeme v opravách z loňského roku, kdy byla dokončena severní polovina vozovky. Nyní opravujeme jižní polovinu," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

V souvislosti s těmito pracemi musí řidiči v tomto úseku počítat s dopravním omezením.

"Jedna část bude průjezdná, druhá vedena po objízdné trase. Ta je ve směru do centra vedena ulicí Svornosti a následně na Hořejší nábřeží," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Další objízdná trase povede ulicemi Královské louky a Pivovarská, kde dojde k otočení směru.

"Dále upozorňujeme řidiče, že budeme muset vyparkovat auta v ulici Staropramenná a Pivovarská," říká Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Stavba je koordinována s dalšími pracemi, které probíhají v okolí, např. s uzavírkami, které se týkají rekonstrukcí tramvajové trati v ulici Nádražní.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu