• Načítám...
>

O dezinfekci prostor je v metropoli velký zájem

  • 1. dubna 2020,
  • 18:59,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

O dezinfekci prostror je v metropoli velký zájem. Společnosti, které tuto službu nabízejí, tak aktuákně pracují ve dne i v noci. Sedm dní v týdnu.

Reklama

Služebna policie České republiky. Aviatická ulice v Praze. Stejně jako na mnoha jiných místech v Česku se i tady se rozhodli pro dezinfekci prostor a najali i tak soukromou firmu.

"Naše společnost se zabývá ozonováním interiérů. Vypadá to tak, že náš technik přijede na místo a prostor zaměří. Poté zapojí stroje a probíhá samotné ozonování. Pak se místnost odvětrá a zhruba 40 minut po našem zásahu se dá prostor běžně obývat, " říká David Mikula, majitel společnosti nejOzon. 

Podle Davida Mikuly, který společnost vlastní je o dezinfekci prostor v metropoli velký zájem. A jak vlastně dezinfekce ozonem funguje?  

"Ozonujeme pomocí granátového ozonu, který přeměňuje atomy kyslíku a ty poté celý prostor včetně předmětů dezinfikují, " říká David Mikula, majitel společnosti nejOzon. 

Kromě domácností si dezinfekci prostor objednávají v těchto dnech také na mnoha dalších místech v metropoli. Například na městských úřadech či v soukromých firmách. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu