• Načítám...
>

Sobota ve Velké Chuchli bude patřit klusákům

  • 22. května 2020,
  • 9:36,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

V pořadí druhý klusácký závod této sezóny se pojede v sobotu odpoledne ve Velké Chuchli. I tentokrát se ale dostihy musí obejít bez návštěvníků. Ti je mohou sledovat prostřednictvím online přenosu.

Reklama

Sobotní odpoledne bude na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli patřit klusákům. Pojede se tu druhý závod této sezóny.

"Vrcholem dne bude Cena Prahy, součást okruhu hlavního města Prahy, která je určena pro 3 leté a starší klusáky. Je to krátký, sprinterský dostih," říká Soňa Froňková, člen výkonného výboru České klusácké asocicace.

Další z dostihů, který se v sobotu odpoledne poběží, bude určený pro koně francouzského chovu.

"Je to tentokrát již 2. dostih seriálu dostihů, které v průběhu sezóny jsou vyhrazeny pouze pro koně francouzského chovu. Přispívá nám na to mezinárodní klusácká organizace sídlící v Paříži. Ta podporuje chov francouzských klusáků," říká Soňa Froňková, člen výkonného výboru České klusácké asocicace.

I tentokrát se klusácké závody budou muset obejít bez diváků. Ti mohou dostihové odpoledne sledovat prostřednictvím online záznamu.

"Za zavřenými dveřmi tu budou pouze trenéři, jezdci a členové dostihových dostihových komisí a rozhodčí. Online přenos bude na EquiTv. Půjde jak online, tak i ze záznamu," říká Soňa Froňková, člen výkonného výboru České klusácké asocicace.

První ze šesti klusáckých dostihů bude ve Velké Chuchli odstartován v sobotu ve 14 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu