• Načítám...
>

Florbalová škola Bohemians hledá nové hráče

  • 3. června 2020,
  • 16:43,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

Florbalová škola Bohemians je jedním z největších florbalových klubů v České republice. Sídlí v Praze 4 a aktuálně hledá nové talenty. Více nejen o náboru, ale také o florbalu jako takovém už v následující reportáži.

Reklama

V pražských sportovních klubech aktuálně probíhají nábory dětí a florbal není vyjímkou. Nové talenty hledají například i tady v Praze 4 ve florbalové škole Bohemians. 

"Děti jsou rozdělené podle ročníků s tím, že často trénují i společně. Věujeme se dětem už od tří let až do dospělosti. Je to sport, který je minimálně finančně náročný. Dítěti stačí pouze tenisky do haly, tričko a kraťasy. Florbalovou hokejku mu tady případně půjčíme, " říká Antonín Palatinus, trenér mládežnických kategorií.

anketa 

Florbal je kolektivní halový sport, který se v hlavní městě těší velké oblibě. Je založený nejen na rychlosti a síle, ale také na dovednostech s florbalovou hokejkou. A jak konkrténě takový trénink vypdadá? 

"Trénink zde máme rozdělený do tří částí. V úvodní části děti rozcvičujeme a věnujeme se také sportům mimo florbal. Poté rozvíjíme florbalové dovednosti, to je hlavní část. V závěrečné části pak hrajeme florbal, aby se děti seznámili s hrou, " říká Antonín Palatinus, trenér mládežnických kategorií.

Florbalová škola Bohemians je jedním z největších florbalových klubů v České republice. Tréninky se zde konají třikrát až čtyřikrát týdně a zapojit se do nich můžou nyní v rámci náboru chlapci i dívky. Zájemci najdou veškeré dostupné informace na stránkách FBSBohemians.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu