• Načítám...
>

Členové IZS se do pražské zoo dostanou za korunu

  • 4. června 2020,
  • 19:24,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Pražská zoologická zahrada chce vyjádřit své díky všem členům integrovaného záchranného systému za to, že nasazovali své zdraví během koronavirové krize. Připravila pro ně proto dárek v podobě jednodenního vstupného pro celou rodinu. Vstup za symbolickou jednu korunu platí do konce června. Stačí se prokázat služebním průkazem.

Reklama

Pražská zoo děkuje všem členům celorepublikového integrovaného záchranného systému za jejich nasazení během koronavirové krize a tak pro ně připravila překvapení. Do zoologické zahrady se mohou od prvního června dostat za symbolickou jednu korunu. 

"Především se tedy jedná o členy Hasičského záchranného sboru České republiky, členy Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska plus podpůrné administrativní činnosti. Dále pak o zaměstnance zdravotnického sektoru, lékaře, sestřičky i podpůrný administrativní personál. Dále se jedná o příslušníky Policie České republiky, obecní policie a v neposlední řadě se jedná o rodinné příslušníky zmíněných profesí v rozsahu jednodenního vstupného rodinného. To znamená dva dospělí plus maximálně čtyři děti," vysvětluje Vít Kahle, poradce pro marketing a PR Zoo Praha. 

Jediné co musí tito vybraní lidé udělat, je prokázat se služebním průkazem nebo potvrzením o zaměstnavateli a pak už si mohou s celou svou rodinou užít celou zahradu, například žhavou novinku, Darwinův kráter, který zahrada nedávno otevřela. 

"Pražská ZOO je ráda, že může tímto způsobem vyjádřit své díky lidem, kteří stáli opravdu v prvních liniích v boji s Covidem-19," dodává Vít Kahle. 

Volný vstup za symbolickou korunu platí až do konce června. Zároveň ale stále mohou naopak lidé vyjádřit svou podporu pražské zoologické zahradě, která kvůli nucenému uzavření přišla na vstupném o padesát milionů korun. Proto mají její příznivci možnost zakoupit si takzvanou vstupenku na lepší časy s nominální hodnotou od pěti set do deseti tisíc korun a pomoci tak zoo ztráty kompenzovat. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu