• Načítám...
>

Radotínské mecheche nahradilo zrušené akce

  • 28. června 2020,
  • 18:08,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Bezpečné jaro, Dětský den, Královský průvod nebo Radotínská neckyáda. To jsou akce, které byly v pražském Radotíně zrušeny kvůli nouzovému stavu. Program akce byl ryze Radotínský. Vystoupilo zde několik místních kapel.

Reklama

Bezpečné jaro, Dětský den, Královský průvod nebo Radotínská neckyáda. To jsou akce, které byly v pražském Radotíně zrušeny kvůli nouzovému stavu. Proto se místní radnice rozhodla uspořádat komunitní setkání pod názvem Radotínské mecheche aneb nahoře bez (roušky).

"Akce má několik důvodů. První je ten, že jsme chtěli zaplnit prostor, kdy nebylo možné pořádat kulturně společenské akce a díky rozvolňování opatření je můžeme znovu uspořádat," říká Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

Starosta městské části na akci zároveň poděkoval všem dobrovolníkům, kteří pomáhali v době šíření epidemie koronaviru. 

"Proto je ta dnešní akce pro ně. Abychom jim poděkovali za součinnost a pomoc, která v té době byla nezbytná a já jim za to děkuji. Když se podíváte, tak je tu celá řada stánků radotínských restaurací a provozoven. Je to podpora pro ně, abychom jim pomohli překonat tuto dobu a k restartu," říká Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

I program akce byl ryze Radotínský. Vystoupilo zde několik místních kapel.

"Máme velice bohatou zásobárnu různých skupin a zpěváků. Někteří jsou i mezinárodně a celorepublikově uznávaní," říká Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

anketa

Akce měla mezi místními velký úspěch. A to také díky tomu, že byla první, která se konala po rozvolnění koronavirových opatření.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu