• Načítám...
>

Kinobus se opět rozjel do pražských ulic

  • 30. června 2020,
  • 13:17,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Už potřinácté vyrazil do pražských ulic promítat filmy oblíbený Kinobus. Na příznivce opět čekají české, tak i ty světové filmy. Diváci se mohou těšit na 11 lokalit. V každé z nich pak bude Kinobus promítat po čtyři večery. Tentokrát se vybírají peníze na pomoc Elišce, kterÁ se kvůli zákeřné nemoci učí chodit.

Reklama

Další ročník oblíbeného kina na čtyřech kolech je opět tady. Už potřinácté vyjel do pražských ulic a nabídne jak české, tak i světové filmy. Letos zastaví v 11 lokalitách. V každé z nich pak bude promítat po čtyři večery od pondělí do čtvrtka.

"Lidé se chtějí bavit a podle toho jsme vybírali filmy. Jsou to převážně české komedie, ale i francouzské. Ty jsou vyhlášené. Máme i vážnější filmy, například Nickyho rodina, kterou promítáme už tradičně," prozradil projektový manažer Kinobusu, Jan Štojdl.

Promítání pod otevřeným nebem láká každý rok stále více lidí. Pro většinu  se už stává nezbytnou letní záležitostí. 

anketa

Přestože se vládní opatření postupně uvolňují, dopravní podnik doporučuje dodržovat základní pravidla.  

"Divákům Kinobusu doporučujeme zakrytá ústa a nos rouškou nebo respirátorem. Diváci budou sedět v rozestupech tak, aby měli mezi sebou dvoumetrovou vzdálenost," uvedla tisková mluvčí DP hl. m. Prahy, Aneta Řehková.

 Kinobus je každoročně spojen i s charitou. Letos se vybírají peníze na pomoc Elišce, která se kvůli zákeřné nemoci učí chodit.

"Tyto děti většinou trpí jak duševním, tak fyzickým omezením. Peníze tak půjdou na nezbytné rehabilitace, které jsou velmi náročné, lázně apod.," uvedl projektový manažer Kinobusu, Jan Štojdl.

Projekce začínají vždy po setmění. Kompletní program a další nezbytné informace naleznou zájemci na webových stránkách www.kinobus.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu