• Načítám...
>

Letní scéna na Vyšehradě byla zahájena

  • 8. července 2020,
  • 20:26,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

S příchodem léta začala i sezóna letních kin a divadelních letních scén. Kromě atmosféry s otevřeným nebem nabízejí i bohatý repertoár.

Reklama

I přes vládní opatření způsobené koronavirovou pandemií většina divadel zachovala původně plánovaný program. Mezi ně patří například Divadlo studio Dva, které představí svůj repertoár pod otevřeným nebem na Vyšehradě. 

"Letní scéna Vyšehrad, kterou provozuje Divadlo Studio DVA, začala hrát 10. června a končíme 31. srpna. Za tu dobu odehrajeme přes 80 představení. Jsou to představení, která jsme měli naplánované, takž kvůli koroně jsme žádné představení nemuseli rušit," uvedl PR manažer Divadla studio DVA, Tomáš Přenosil.

Samozřejmě ani letos nebudou chybět novinky a takzvané hity, na které se těší diváci každý rok.

"19. srpna bude mít premiéru režijní debut Evy Holubové a to Gogolův Revizor, v hlavních rolích s Kryštofem Hádkem, Zuzanou Kronerovou a Bobem Kleplem. A samozřejmě se na Letní scéně vrátily naše hity, jako je například klasická komedie Brouk v hlavě nebo letní love story Starci na chmelu," dodal PR manažer Divadla studio DVA, Tomáš Přenosil.

anketa 

Vzhledem k velkému zájmu je lepší si lístky dobře zakoupit s časovým předstihem osobně na pokladně nebo on-line z pohodlí domova. 

"On-line prodej na našich webových stránkách funguje 24 hodin denně. Pokud by někdo dával přednost nákupu na pokladně, tak může u nás v divadle na Václavském náměstí mezi 11:00 až 19:00," doplnil PR manažer Divadla studio DVA, Tomáš Přenosil.

Představení letní scény na Vyšehradě budou probíhat i za méně příznivého počasí. V případě deště budou mít diváci k dispozici pláštěnky a deky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu