• Načítám...
>

V neděli odstartuje šestý dostihový den klusáků

  • 15. července 2020,
  • 16:32,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

V pražské Chuchli odstartuje netradičně v neděli letošní šestý dostihový den. Pro diváky je připraveno 7 závodů. Hlavním vrcholem bude Pražská letní cena čtyřletých klusáků. Zájemci mohou sledovat dostihový den on-line nebo ze záznamu.

Reklama

Tuto neděli od 14 hodin odstartuje v pražské Chuchli 7 závodů klusáckých dostihů. Jedná se o šestý letošní dostihový den, během kterého se představí otřelí šampioni, ale i méně známí klusáci. Hlavním diváckým tahákem bude Pražská letní cena. 

"V tomto hlavním dostihu Pražské letní ceny čtyřletých uvidíme šest klusáků a nebudou chybět oba lídři letošního ročníku. Tedy desetinásobný vítěz Plamino, což je výborný klusák a loni byl šampionem tříletých. Povede ho sám majitel Zdeněk Škobis, druhý lídr a svěřenec trenérky Hančeové Game Atout, kterého povede Zdeněk Vávra," uvedla členka výboru České klusácké asociace, Michaela Zemanová. 

Dalším zajímavý závod čeká na diváky v 15:00, který je určen pro tříleté francouzské klusáky. Ti poměří své síly na trati dlouhé 2180 metrů.

"Letošní díl Prix du Trotteur Francais je vlastně seriál závodů pro klusáky francouzského plemene a tentokrát je okořeněný účastí dvou zahraničních účastníků," uvedla členka výboru České klusácké asociace, Michaela Zemanová.

Dostihové odpoledne doplní zajímavý závod, do kterého se zapojí i dvouletí klusáci. Pro vítěze bude připravena cena 20 tisíc korun. 

"Mezi těmi dvouletými klusáky, které uvidíme, je klisna Sandra, o které máme vynikající zprávy z tréninků, kde podává výborné výsledky," uvedla členka výboru České klusácké asociace, Michaela Zemanová.

Celé dostihové odpoledne mohou zájemci sledovat i z pohodlí domova na webových stránkách EqiTV.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu