• Načítám...
>

Zoo Praha pořádá fotosoutěž

  • 10. srpna 2020,
  • 13:35,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Až do konce srpna můžete posílat svoje fotografie nasnímané v Zoo Praha do soutěže - Fotím v Zoo Praha. Soutěž nabízí tři témata k focení : Darwinův kráter, sloní princezny Lakuna a Amalee a přírodu v Zoo Praha.

Reklama

Pražská zoologická zahrada si pro všechny své návštěvníky připravila fotosoutěž, která má název: Fotím v Zoo Praha.

"Jedná se o dvanáctý roční  tradiční akce. Letní nabídku směrem k návštěvníkům, která by jim měla pobyt zde udělat ještě atraktivnější," konstatoval Vít Kahle, poradce pro marketing Zoologické zahrady hlavního města Prahy.

První kategorie se jmenuje: Fotí dospělí, druhá Foceno mobilem a třetí  Fotí děti. Ta je určena pro dětské návštěvníky do patnácti let, kteří mohou fotit pomocí libovolného přístroje.

"Letos jsme vypsali tři hlavní témata. Prvním je Darwinův kráter, který jsme otevírali letos na jaře. Druhé téma je neméně atraktivní, a to jsou dvě naše sloní princezny. Tedy slůňata, která se zde narodila. Příroda Zoo Praha je třetím tématem. Tématem, které bylo i v minulých ročnících," popsal Vít Kahle, poradce pro marketing Zoologické zahrady hlavního města Prahy.

Své fotografie můžete zasílat až do konce srpna. Od každého tématu maximálně jednu fotku. Začátkem září vybere odborná porota z každé kategorie 20 nejlepších snímků, o kterých se bude následně hlasovat na Facebooku pražské zoologické zahrady. 28. září bude zveřejněno z každé kategorie 10 nejlepších snímků. Všechny pak budou vystaveny v Zoo Praha, kde o nich budou tentokrát hlasovat návštěvníci.

"Finále fotosoutěže se uskuteční  v sobotu 5. prosince při setkání sponzorů a přátel Zoo Praha. Tehdy vyhlásíme výsledky a předáme zajímavé ceny," dodal Vít Kahle, poradce pro marketing Zoologické zahrady hlavního města Prahy.

Všechny potřebné informaci k soutěži najdete na stránkách pražské zoologické zahrady.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu