• Načítám...
>

V Ďáblicích vyrostlo kukuřičné bludiště

  • 13. srpna 2020,
  • 23:35,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Více než 3 km dlouhý přírodní labyrint vznikl v kukuřičném poli v pražských Ďáblicích. Bludiště je určeno pro všechny věkové kategorie a na návštěvníky tu čekají hned 3 hry.

Reklama

Vytvořit bludiště v kukuřičném poli je stále více populární. Jedno takové se nachází na okraji metropole v pražských Ďáblicích.

"Jedná se o přírodní labyrint, který je dlouhý přes 3 kilometry a nachází se na rozloze jednoho hektaru. Inspirovali jsme se ze zahraničí - USA," řekl Tomáš Pokštěfl, obsluha bludiště.

Bludiště je určeno pro všechny věkové kategorie. Na návštěvníky tu čekají celkem tři soutěže, z toho jedna interaktivní.

"Jedna pro dospělé a jedna pro děti, kterou naleznete na kartičkách a potom jednu interaktivní hru přes QR kód. V bludišti se schovává rodinka Kukuřičáků, kterou tvoří tatínek Otík, maminka Mína, rošťák Kubík a hodná Barča, kteří se schovali zde v bludišti. Zároveň se nachází na malých kartičkách, kde mají u sebe jedno číslo a jedno písmeno - takže když člověk najde kartičku s číslem a písmenem jednoho z Kukuřičáků, tak si napíše písmeno do určitého políčka," řekl Tomáš Pokštěfl.  

Mimo klasickou otevírací dobu je možné čas od času bludiště navštívit v rámci Nočního bloudění.

"Od 21 hodin k nám mohou zavítat děti s rodiči a od 23 hodin máme připravené Noční bloudění pro odvážlivce," řekl Tomáš Pokštěfl. 

Termíny Nočního bloudění jsou vždy včas zveřejněny na webových stránkách kukuřičného bludiště. To můžete navštívit každý den mezi 9. a 20. hodinou.



Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu