• Načítám...
>

Stromovka bude hostit běžecké závody

  • 25. srpna 2020,
  • 8:15,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

S RunCzechem můžete pravidelně, společně s trenéry vyběhnout na různé trasy. Každé pondělí třeba do Stromovky. Právě ve Stromovce se chystá velké završení akce: Česko běží dál. A bude připraveno hned několik zajímavých běhů.

Reklama

RunCzech kromě běžeckých závodů organizuje i takzvaný Mattoni FreeRun. To je osmdesát běžeckých tras po celé republice, na které můžete vyběhnout pravidelně i s kouči. Třeba jako skupina s trenérkou Annou Vitoušovou. 

"Běháme za každého počasí, vždy v pondělí. Zapojit se může kdokoli. Nejprve se protahujeme, děláme strečink. Pak spolu běžíme, povídáme si. Je to spíše takové společenské setkání," popsala Anna Vitoušová, trenérka.

Pravidelně běhat chodí i František Borůvka.

"Někdy závodíme, někdy jen tak klušeme, ale hlavně je to pro všechny zábava," popsal František Borůvka, běžec.

Zároveň se ve Stromovce chystají závody. V sobotu 5. září se tu poběží podvečerní závod na 10 kilometrů a v neděli 6. září ranní běh na 5 kilometrů.

"Bude to krásné. Poběží se ve Stromovce, a tak asi přijde hodně lidí. Jedná se spíše o společenskou akci. Grand finále běžecké akce Česko běží dál," upozornila  Anna Vitoušová, trenérka.

"Já se těším, protože poběžím v sobotu desítku. Připravuji se intenzivně. Nějaké závody už mám za sebou. Doufám, že budu mít dobrý čas a že nám bude přát počasí," dodal František Borůvka, běžec.

V neděli se 6. září se ještě uskuteční dm rodinný běh a Bambini Run pro děti od dvou do čtyř let. Na všechny víkendové závody se můžete registrovat na stránkách runczech.com

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu