• Načítám...
>

Aquacentrum Šutka chystá nové služby

  • 28. srpna 2020,
  • 14:13,
  • PRAHA,
  • Jana Holubová

Od roku 2012 nabízí v Praze příležitost ke sportu i zábavě Aquacentrum Šutka. Z městských bazénů je toto zařízení největší a nejmodernější. Nabízí plavecký bazén, tobogán i saunu. A do budoucna toho nabídne ještě mnohem více.

Reklama

Největší a nejmodernější městský bazén, Aquacentrum Šutka, se rok co rok těší čím dál větší oblibě. Od konce roku 2012 nabízí návštěvníkům zábavu, relaxaci a především možnost pořádně si zaplavat.

"I z pohledu čísel je vidno, že má z hlediska návštěvnosti stoupající tendenci. To znamená, že každý rok je zde více návštěvníků nežli jich bylo v roce předchozím. Uvidíme, co s tím udělá letošní koronavirus," konstatoval Jan Chabr, radní hl. města Prahy.

Do tohoto aquacentra je možné přijet autem a zaparkovat na jednom z 270 tamních, parkovacích míst či městskou hromadnou dopravou na zastávku Čimický háj. Samotný plavecký areál pak návštěvníkům nabízí několik služeb.

"V areálu Aquqcentra Šutka mohou návštěvníci najít padesátimetrový bazén, dva tobogány, vířivku, dětské brouzdaliště, dvě sauny, dvě páry. Víceméně tedy standard, který lze nalézt v každém plaveckém areálu. Jako největší benefit Aquacentra Šutka ale vidím již zmíněný padesátimetrový bazén. Plavání je něco, po čem lidé velice touží. Vznikají nové plavecké organizace. A velice populární je nyní například triatlon," upozorni Jan Mareš, správce bazénů.

Tyto služby by se v následujících letech měly značně rozšířit. Město má v plánu investovat do volnočasových aktivit, jako jsou například outdoorová hřiště.

"V rámci provozu nyní zároveň řešíme další investice do tohoto zařízení. To znamená, že bychom zde rádi vybudovali například fitness centrum nebo restaurační zázemí. Chceme aby zde byly plnohodnotné služby nejen z oblasti koupacího režimu, ale i z pohledu dalších, možných sportů," dodal Jan Chabr, radní hl. města Prahy.

Aquacentrum Šutka může veřejnost navštěvovat po celý rok. Celý areál je bezbariérový.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu