• Načítám...
>

Na Jiráskově mostě probíhají stavební práce

  • 31. srpna 2020,
  • 20:12,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Technická správa komunikací začne ve čtvrtek 20. srpna 2020 s opravou konstrukčních částí chodníků a zábradlí. Práce probíhají v obou směrech mostu. Hotové by měly být do listopadu.

Reklama

Technická správa komunikací provádí na Jiráskově mostě opravy konstrukčních částí chodníků a zábradlí. Jedná se o pokračující etapu výměny mostních závěrů.

"Zde jsou speciální mostní závěry tzv. kobercové, v minulých letech zde byla opravena vozovka, částečně byl most přeizolován a připraveny speciální lože na tyto mostní závěry, kdy byly vyměněny mostní závěry ve vozovce. Nyní budeme pokračovat ve výměně v chodnících a dále bude sanováno zábradlí," řekla Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy. 

S tím souvisí také drobná omezení. Ta se v tomto případě dotknou zejména chodců, kteří by chtěli po Jiráskově mostě přejít.

"Dopravní omezení bude pouze lokální, vždy v místech, kde se budou umisťovat jednotlivé mostní závěry a bude to vždy na dočasnou dobu. Nikdy nebude most uzavřen a bude se jezdit minimálně v jednom a dvou jízdních pruzích. Bude uzavřen v průběhu etap vždy jeden chodník a druhý bude průchozí," řekla Barbora Lišková. 

Práce a s ní související omezení by na Jiráskově mostě měly trvat až do listopadu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu