• Načítám...
>

PVK připravily pro své zákazníky mapu kvality vody

  • 27. listopadu 2020,
  • 15:30,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

PVK připravily pro své zákazníky mapu kvality vody. Jedná se webovou aplikaci, která uživatelům umožní jednoduchou cestou zjistit kvalitu dodávané vody v jejich domácnosti.

Reklama

PVK připravily pro své zákazníky novu službu s názvem Mapa kvality vody. Jedná se o aplikaci, která uživatelům umožní jednoduchou cestou zjistit kvalitu dodávané vody. Stačí si vyhledat webové stránky společnosti, kliknout na odkaz kvality vody a následně označit na mapě adresu své domácnosti. Následně na to se zobrazí chemické a mikrobiologické ukazatele.  

"Ve webové aplikaci máme 19 parametrů základního chemického a mikrobiologického rozboru. Jedná se hlavně o parametry, o které se zákazníci zajímají, které potřebují a potřebují s nimi pracovat. Takovým krásným příkladem je tvrdost vody, aby si zákazníci mohli nastavit svoje domácí spotřebiče, protože na území Prahy se tvrdost vody liší podle zdrojů," řekla Lenka Vavrušková, manažerka kontroly kvality vody PVK. 

Kontrolu kvality provádí PVK průběžně během celého roku. Tu zajišťují terénní pracovníci, kteří odebírají vzorky vody každý den.

"Může se stát, že i u vás doma zazvoní a požádají vás o kontrolu kvality vody. Sledujeme téměř stovku ukazatelů, abychom měli kvalitu vody pod kontrolou a věděli, že dodáváme vždy kvalitní a zdravotně nezávadnou vodu," řekla Lenka Vavrušková. 

V případě, že nejsou zákazníci spokojeni s kvalitou studené pitné vody, mohou svůj stav konzultovat na zákaznických linkách 840 111 112 nebo 601 274 274.

"Když má zákazník problém s kvalitou vody, tak si musí ověřit, jestli je to pouze jeho nemovitost nebo je to i sousední lokalita. Je také velmi důležité zjistit, zda jde o problém studené pitné vody dodávané naší společností nebo o problém teplé vody," řekla Lenka Vavrušková. 

Občas se může stát, že voda zůstane ve vodovodních rozvodech delší dobu. V tomto případě se zákazníkům doporučuje nejprve vodu před konzumací odpustit. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu