• Načítám...
>

Zoo Praha odvysílala vánoční program on-line

  • 2. prosince 2020,
  • 17:26,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

V internetovém přímém přenosu včera Zoo Praha odvysílala hodinový program, který vyvrcholil rozsvícením vánočního stromu. Ještě předtím však udělila svá tradiční ocenění: Malého, Divokého a Velkého Richarda.

Reklama

I navzdory současné situaci se nechtěla Zoo Praha vzdát tradičního programu, který každoročně zahajuje 1. prosince. Proto se ho rozhodla svým příznivcům zprostředkovat alespoň vzdáleně, a to prostřednictvím internetového přenosu. 

"Popravdě jsme už ani nepočítali, že by se ještě letos mohla Zoo Praha otevřít. Ale i přesto, že se otevírá třetího prosince, tak jsme se rozhodli, že vánoční program odvysíláme on-line, protože by to stejně bylo s řadou omezení a tedy komplikované. Takže jsme to udělali v internetovém přímém přenosu. Zkrátka ať se děje cokoli, tak tyhle dvě tradice jsme nechtěli narušit," konstatoval Miroslav Bobek, ředitel Zoologické zahrady hl. města Prahy.

Připravit takové vysílání není zcela jednoduché. Početný štáb se musel poprat nejen z technickými nároky, ale i s chladným počasím. Nakonec se vše podařilo zvládnout bez velkých komplikací.

"Bezpochyby to bylo velmi složité. Dělalo se to ve velmi krátkém čase. Úžasný kus práce při tom odvedli kolegové a zejména pak kolegyně. Jak při přípravě přenosu a scénáře, tak na předtočených videích. A že kolegové nazpívali koledy, to mě prostě nadchlo," poděkoval Miroslav Bobek, ředitel Zoologické zahrady hl. města Prahy.

Během programu nechyběly ani rozhovory se zajímavým hosty. Přímého přenosu se zúčastnil i radní hlavního města Petr Hlubuček, který společně Miroslavem Bobkem předali ceny Malého, Divokého a Velkého Richarda. 

"I dnešní akce byla o tom, že se rozdávaly ceny Richarda lidem, kteří pomáhají a podporují naši zoologickou zahradu. Cena Richard je skleněná tlapa našeho gorilího samce. Jsem za to velmi rád, že se tato akce mohla uskutečnit," dodal Petr Hlubuček, náměstek primátora hl. města Prahy.

Nabitý program vyvrcholil společným rozsvícením vánočního stromečku za doprovodu koled. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu