• Načítám...
>

Zakoupením suvenýrů podpoříte zvířata v Zoo Praha

  • 4. prosince 2020,
  • 18:28,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Blíží se čas Vánoc, se kterými je spojeno i nakupování dárků našim blízkým. Možnost prodeje dárků nabízí i Zoo Praha. Zájemci mohou udělat radost svým nejbližším nákupem praktických dárků, vstupenek nebo suvenýrů a zároveň tak podpořit chov jednotlivých zvířat.

Reklama

Předvánoční čas je tradičně spojen i s nakupování dárků. Takovou možnost nabízí i Zoo Praha. Zájemci mohou udělat radost svým blízkým praktickými dárky a zároveň podpořit chov jednotlivých zvířat.

"Na našich webových stránkách mohou v e-shopu právě nyní najít naši fanoušci mnoho dárků ideálních pod stromeček. Určitě doporučujeme naše letošní vánoční ozdoby ve tvaru papoušků.  Nabízíme dvě velmi pěkné, skleněné sady. Pak máme samozřejmě tradiční Vánoční štěstí. Připravili jsme zlatou i stříbrnou kolekci. Je tam mnoho dárků, ať už plyšových zvířátek, nelimitované vouchery, pokud chcete  vytištěný dárek do obálky a nechcete dárek v podobě trička," upozornila Lucie Dosedělová, tisková mluvčí Zoo Praha.

Spojit příjemné s užitečným se rozhodla i slečna Barbora, která patří mezi pravidelné návštěvníky Zoo Praha. 

"Koupila jsem tady dárky k Vánocům. Motivace byla vybrat věci z e-shopu Zoo Praha, abych jim alespoň nějakým způsobem přispěla, když se tam nemohu přijít podívat, " uvedla Barbora, návštěvnice Zoo Praha.

 I letos si mohou lidé zakoupit kalendář. Každoročně je o ně velký zájem. 

"Máme samozřejmě i několik sad kalendářů, ať už stolních nebo těch, které se dají pověsit na zeď. Vévodí jim mláďata, která se nám narodila v letošním roce," dodala Lucie Dosedělová, tisková mluvčí Zoo Praha.

Objednané zboží je možné si nechat zaslat poštou nebo vyzvednout osobně na výdejním místě, které se nachází hned vedle hlavního vchodu do zoologické zahrady. S tím, že je otevřeno v pracovní dny od 8:30 do 17 hodin. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu