• Načítám...
>

Pražská plynárenská zrekonstruovala zákaznické centrum

  • 25. února 2021,
  • 12:14,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Pražská plynárenská otevřela nové zákaznické centrum v Michli. Budova prošla výraznou rekonstrukcí a nabízí zákazníkům, kteří preferují osobní kontakt, příjemné prostředí. Kromě zemního plynu tu mohou zákazníci řešit třeba i elektřinu a řadu doplňkových služeb.

Reklama

Zákaznické centrum Pražské plynárenské v ulici U Plynárny září novotou. Společnost zrekonstruovala prostory v areálu Michelské plynárny. Toto centrum teď nabízí zákazníkům příjemné prostředí.

"Tato budova si zasloužila rekonstrukci, aby vyhovovala nárokům 21. století. Je to krásná historická budova a my jsme zachovali i nějaké historické prvky, takže poskytujeme nejen kvalitní služby zákazníkům, ale do jisté míry je to i ochrana kulturní památky," řekl Martin Pacovský, předseda představenstva Pražské plynárenské. 

Zákaznické centrum Pražské plynárenské nabízí široké spektrum služeb.

"V tomto nově zrekonstruovaném centru nabízíme veškeré zákaznické služby, kontakt se zákazníkem za přísných hygienických opatření a myslím si, že zákazníci tady najdou příjemné prostředí a i personál k řešení situací, které mohou mít s dodávkou plynu," řekl Martin Pacovský. 

Zákazníkovi tu ale poradí nejen s dodávkou zemního plynu.

"Současně i ohledně dodávek elektřiny, můžeme mu nabídnout i další služby, například výměnu kotle, servisní balíček, který zajišťuje údržbu kotle a další nekomoditní produkty," řekl Vladimír Vavřich, člen představenstva Pražské plynárenské. 

Toto zákaznické centrum navíc nemusí využívat jen zákazníci z okolí.

"Má výhodu v tom, že zákazníci mohou dojet autem a zaparkovat tu," řekl Vladimír Vavřich. 

Zákazníci Pražské plynárenské mohou samozřejmě řešit veškeré služby i online, například prostřednictvím zákaznickém portálu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu