• Načítám...
>

Klusácká sezóna v Chuchli byla zahájena

  • 18. dubna 2021,
  • 14:29,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

První dostihový den letošní klusácké sezóny se běžel na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Obejít se musel bez diváků. Ti si mohli všech 7 dostihů vychutnat z pohodlí domova prostřednictvím online streamu.

Reklama

Dostihové závodiště ve Velké Chuchli hostilo první dostihový den letošní klusácké sezóny. Divácká tribuna byla ale kvůli současným protiepidemickým opatřením prázdná. Jednotlivé dostihy mohli milovníci tohoto sportu sledovat prostřednictvím online přenosu.

"My jsme rádi, že nám bylo umožněno pořádat tyto dostihy samozřejmě za přísných hygienických opatření. Bez těch diváků není ta atmosféra taková, ale jsme rádi, že běháme," řekla Veronika Hájková, traťová nájemnice. 

Na programu odpoledne bylo celkem 7 dostihů. Nechyběla např. Cena Městské části Velká Chuchle, Pražská dubnová cena nebo závod francouzských klusáků. V tom již poněkolikáté prvenství obhájil Zdeněk Škobis. Ten nám prozradil, jak se připravoval na letošní sezónu. 

"Ta letošní příprava byla trošku složitá, protože počasí nikomu nepřálo, takže bylo hodně vody a hodně bláta. Někdy jsme museli zůstat doma, protože bylo moc bláta a nedalo se pracovat. Ta příprava nebyla dobrá, ale měli to všichni stejné a myslím si, že jsou všichni stejně nachystaní," řekl Zdeněk Škobis, jezdec. 

Na závodišti ve Velké Chuchli je na letošní rok naplánováno celkem 9 klusáckých dostihů. Ten další se uskuteční 15. května, kdy zároveň dojde ke slavnostnímu vyhlášení národních šampionátů za rok 2020 a také vyhlášení volby Klusáka roku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu