• Načítám...
>

Ve Velké Chuchli se bude klusat o cenu primátora

  • 12. května 2021,
  • 15:20,
  • PRAHA,
  • Lenka Castillo

Na závodišti ve Velké Chuchli se připravuje druhý dostihový den s mezinárodní účastí. I tentokrát budou moci diváci sledovat pouze online přenos.

Reklama

Již tuto sobotu se můžete těšit na druhý dostihový den. V klusáckém závodu se jezdci utkají o Velkou cenu primátora hlavního města Prahy. Dostihy ve Velké Chuchli začínají ve 14:00 hodin. 

"Je to dostihový den, který čítá 7 samostatných dostihů a jeho vyvrcholením bude Velká cena primátora hlavního města Prahy, což je tradiční dostih pro elitu starších klusáků. My jsme moc rádi, že se nám podařilo navázat spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy, který se stal pro letošní sezónu naším partnerem," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace.

V rámci tohoto partnerství se v Praze ve Velké Chuchli odběhne šest dostihových dnů. Ten v sobotu bude mít i mezinárodní příchuť.

"Na tento dostihový den k nám přijede dokonce už 9 koní z Německa a v jejich sulkách uvidíme celkem 3 německé jezdce, takže to bude takové zpestření a ozvláštnění tohoto významného dostihového dne," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace.

Dostihové odpoledne bude i tentokrát ovlivněno pandemií koronaviru. Diváci mohou závody sledovat pouze formou online přenosu.

"Bohužel přímo na závodiště letos diváky pozvat nemůžeme, protože v rámci epidemiologických opatření, které máme stanovené od Ministerstva zdravotnictví, je až do odvolání přístup diváků na dostihové závodiště zakázaný. Nicméně samozřejmě dostihový den bude probíhat za natáčení EquiTV, která na svém webovém portálu uveřejní průběh - stream z celého dostihového dne," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace.

Stream bude možné si pustit na internetové adrese www.equitv.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu