• Načítám...
>

Soukromníci, Svobodní a Trikolóra jdou spolu do voleb

  • 7. června 2021,
  • 9:12,
  • PRAHA,
  • Věra Dušková

Strana soukromníků České republiky půjde do voleb společně se Svobodnými a hnutím Trikolora. Svou kandidaturu oznámil na republikovém sněmu strany i předseda výboru Podnikatelských odborů Radomil Bábek.

Reklama

Klíčovým tématem podzimních voleb je pro Stranu soukromníků zachování soukromí a soukromého podnikání v České republice.

"Protože se nacházíme v době, kdy především malí podnikatelé ve službách jsou obrovsky decimováni a jsou ve velmi špatné situaci a samozřejmě díky tomu ekonomika chřadne a je potřeba ji znovu restartovat," řekl Petr Bajer, předseda Strany soukromníků ČR. 

Partneři Strany soukromníků, tedy Svobodní a Trikolora považují předvolební spolupráci za naprosto logickou a velmi užitečnou pro pravicové voliče.

"Vzhledem k tomu, že my, na rozdíl od jiných seskupení, máme opravdu všechny tři pravicové strany konzervativní program, tak v této otázce to naše spojení bylo naprosto logické," řekla Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyně Trikolóry. 

"Já si slibuji hlavně to, že nedojde k tomu, aby významné procento hlasů občanů v České republice, kteří chtějí skutečnou změnu, zůstalo pod čarou, pod těmi 5 %," řekl Libor Vondráček, předseda Svobodných. 

Předseda výboru Podnikatelských odborů Radomil Bábek svou přítomnost na kandidátce tohoto volebního uskupení považuje v současné situaci za nezbytnou.

"Ten marasmus je obrovský. Když ministři veřejně a drze porušují právo a zákony, když máme premiéra, který bohatne o obrovské miliardy v době, kdy celá země chudne, tak to je stav, který už nemůžu nechat stranou, nemohu to ignorovat," řekl Radomil Bábek, předseda Výboru Podnikatelských odborů.

Vzhledem k tomu, že malé a střední podniky jsou ve svém součtu největšími zaměstnavateli v Česku, mohlo by volební uskupení Strany soukromníků, Svobodných a Trikolory své voliče najít.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu