• Načítám...
>

Registr vozidel ve Vysočanech se přestěhoval

  • 11. června 2021,
  • 15:47,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Do nové budovy se přestěhoval registr vozidel v pražských Vysočanech. Moderní pracoviště je součástí budovy STK a Pražanům nabízí možnost on-line rezervace. Pracoviště bude v provozu od pondělí 14. června.

Reklama

Registr vozidel v pražských Vysočanech se přestěhoval. Nově ho Pražané najdou v budově STK, jen pár metrů od prostor, ve kterých registr sídlil ještě před několika dny.

"Otevřeli jsme kompletně zrekonstruované prostory zde registru vozidel ve Vysočanech, kousek od tramvajové zastávky Podkovářská. Ty prostory předešlé tak byly velice nevyhovující. Stísněné, zastaralé. Nebylo to jak vůči zaměstnancům, tak vůči klientům, tak to nebyly vhodné a uživatelsky příjemné prostory. Takže jsem moc rád, že se povedlo přestěhovat vlastně do větších, prostornějších prostorů, které jsou udělané kompletně nové, vybavené novými technologiemi," konstatoval Adam Scheinherr, náměstek primátora hl. města Praha.

Náklady na rekonstrukci hradila firma, která v budově provozuje stanici technické kontroly. I v případě tohoto pracoviště mohou Pražané využít on-line rezervační systém.

"Ty prostory jsou mnohem lépe přístupné. Jsou zároveň vybavené, že občané se mohou registrovat on-line předem, na přesně určený čas, na přesně určenou agendu, kterou potřebují vyřídit. Ať už registrovat vozidlo nebo cokoli jiného. A zároveň, kdo zase chce, tak může přijít a vyzvedne si číslo a počká na danou přepážku," doplnil Adam Scheinherr, náměstek primátora hl. města Praha.

Zarezervovat termín si Pražané mohou prostřednictvím webových stránek pražského magistrátu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu