• Načítám...
>

Aquapalace Praha hlásí úspěšnou sezónu

  • 23. srpna 2021,
  • 17:28,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Úspěšnou letní sezónu hlásí Aquapalace Praha. I přes vládní opatření je tento resort pro návštěvníky stále populární.

Reklama

Aquapalace Praha se i přes vládní restrikce proti šíření koronaviru těší velkému zájmu veřejnosti. Resort přes prvotní obavy považuje probíhající sezónu za úspěšnou.  

"Ten letošní rok nás v podstatě překvapil. Jak se návštěvníci chovali. Protože oproti loňskému roku jsme měli povinnost kontrolovat buď jejich testování nebo proběhlé očkování nebo tu bezinfekčnost. To znamená prodělání té nemoci. A přesto se ti lidé nebáli a bylo vidět, že si opravdu chtějí tu zábavu užít," konstatovala Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Návštěvníci se mohou, podle potřeby, otestovat přímo na místě antigenními testy, které jsou pro veřejnost k dispozici ve vstupní hale. Aquapalace v letních měsících denně navštíví průměrně 3,5 až 4 tisíce návštěvníků, kteří mohou, kromě Vodního světa - největšího aquaparku ve střední Evropě, využít i dalších služeb. 

"My máme ještě úžasný Saunový svět, který je opravdu největší v celé České republice. Máme tam celkem 19 saun a prohříváren. A další střediska, která tady u nás máme, tak je krásné, rozsáhlé spa a v neposlední řadě tady máme velké, dvoupodlažní fitness. Takže je možné zkombinovat samozřejmě návštěvu vodního, saunového světa i s fitness centrem," upozornila Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Resort do začátku školního roku plánuje i několik dílčích akcí.

"Bude Loučení se s prázdninami a koncert oblíbené chlapecké skupiny Ben a Mateo. A budeme mít ještě finálové kolo Miss České repubiky," dodala Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Konkrétní otevírací dobu a bližší informace najdete na webových stránkách aquaparku. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu