• Načítám...
>

Tři tygři to rozjeli na Febiofestu

  • 19. září 2021,
  • 21:25,
  • PRAHA,
  • Marek Tereba

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a humoru, Tři tygři, se stala v posledních letech velmi oblíbenou. Proto pořadatelé Febiofestu neváhali a oslovili je ke spolupráci. Jak to dopadlo? Podívejte se na reportáž.

Reklama

Tři tygři, to je komediální show, která v současnosti válí na českém internetu. Tři tygři se jmenují i přesto, že skupinu tvoří čtyři pánové. Štěpán Kozub, Robin Ferra, Albert Čuba a Vladimír Polák. Během letošního Febiofestu dostali příležitost ukázat na festivalu své filmy a mezitím debatovat s fanoušky a diváky.

"Nás oslovil Febiofest, abychom se stali online tváří letošního festivalu, a proto nám umožnili promítat zde tři takové naše kusy. Dva skeče. A jeden náš, jeden z úplně prvních filmů, celovečerních. Tak proto jsme tady," vysvětlil Štěpán Kozub, herec a komik.

"Ano. Je to spíše takový Tygří večer než Tygří noc. Vlastně promítneme jeden takový krátký skeč, starý. Hrozně starý, úplně ze začátku, který vlastně nikdy nebyl k vidění," upozornil Albert Čuba, herec a komik.

"Potom promítneme takovou delší záležitost, z prostředí pražské PR agentury. Tam se toho hodně děje v pražských PR agenturách. Hlavně když je Štědrý den. Třeby drogy, a tak, kokain. Hlavně hodně v té Praze, že?," uvedl Albert Čuba, herec a komik.

"Já si to myslím, protože my, v Ostravě, k nám to jako nedochází. K nám jako moučkový cukr ano, ale zbytek prostě málokdy. Navíc je to drahé," řekl Vladimír Polák, herec a komik.

"Jsi zapomněl piko ještě, že máme piko ještě v Ostravě," upozornil Robin Ferro, herec a komik.

"Ano," potvrdil Vladimír Polák, herec a komik.

Celý večer ovládl smích a hlavně dobrá nálada.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu