• Načítám...
>

Closing party stylově zakončila Febiofest

  • 25. září 2021,
  • 8:50,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Mezinárodní filmový festival Praha - Febiofest pro své návštěvníky připravil skvělé zakončení. Kromě vynikajícího občerstvení a příjemné atmosféry je čekal i hudební program.

Reklama

28. ročník pražského Febiofestu dospěl ke svému zdárnému konci. Slavnostní zakončení celého týdne patřilo pochopitelně zábavě. 

"Jsme rádi, že můžeme udělat i tuto Closig párty, a je to takové poděkování pro všechny, kdo nás podporují, a kdo s námi ten festival strávil. Jak tým, tak naši fanoušci. Ta párty je pro celou veřenost, ale protože jsme omezeni prostorem, tak nemáme úplně takové možnosti, aby sem přišlo opravdu spoustu lidí, takže počítáme, že to bude tak cca sto dvacet lidí plus mínus a je to takové oslavení toho, že jsme to zvládli, že vlastně celý festival proběhl," uvedla Petra Jačková, marketing festivalu.

Akce se konala v restauraci Červený Jelen, kde kromě občerstvení nechyběla hlavně skvělá atmosféra. V rámci programu návštěvníky čekal, mimo jiné, i koncert kapely Circus Brothers, která posluchače oslnila především svou neuvěřitelnou energií. Letošní ročník Febiofestu je právem, ze strany pořadatelů, hodnocen velmi kladně. 

"My jsme rádi, že to hlavně bylo mnohem lepší než minulý rok, přestože ta situace není stále ještě stabilizovaná, není to jednoduché. Pořád spousta lidí se ještě obává chodit do vnitřních prostor. A prostě je to znát, že to není ještě v těch původních kolejích. Tak máme radost, že hlavně přijely spousty zahraničních hostů, přišlo i mnohem více lidí a celý ten festival měl už úplně jinou atmosféru, než minulý rok," konstatovala Petra Jačková, marketing festivalu.

Realizační tým festivalu odvedl samozřejmě velký kus práce. Zeptali jsme se proto, zda bylo vůbec možné, v rámci pracovního nasazení, zhlédnout i samotné filmové snímky. 

"Musím říci, že sama za sebe mám letos celkem slušnou úspěšnost, protože jsem opravdu mnoho filmů chtěla vidět. A právě to, že tam máme spoustu takových filmů, které člověk nemůže nikde jinde vidět, tak je to opravdu obohacující, protože pak se můžete zeptat i těch režisérů, na ta témata, jak na to přišli," dodala Petra Jačková, marketing festivalu.

Closing party, jakožto zakončení festivalu, byla pomyslnou třešničkou na dortu celého týdne. Febiofest se každý rok těší nevídanému zájmu veřejnosti, nejen ze strany filmařů a nabízí naprosto ojedinělý zážitek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu