• Načítám...
>

V Bohnicích je jedna z největších arén na laser game

  • 21. října 2021,
  • 17:30,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Sedmnáct tematických hudebních doprovodů, dva hrací módy a až dvacet jedna hráčů. Tak by se dala charakterizovat jedna z největších laser game arén v Čechách. Navštívit ji můžete v pražských Bohnicích.

Reklama

Jedna z největších arén na laser game se nachází v pražských Bohnicích. Zahrát si tady, se svými přáteli, rodinou či kolegy, můžete už sedm let.

"Celých sedm let se snažíme naši arénu modernizovat, renovovat, zlepšovat systém a naší velikou výhodou je to, že máme jedenadvacet vest, takže u nás mohou hrát od dvou hráčů až do jedenadvaceti členné skupiny lidí," konstatovala Kristýna Adámková, spolumajitelka.

Hráči si mohou zároveň vybrat tématickou hudbu, která bude jejich hru doprovázet. Na výběr mají také ze dvou hracích módů.

"Jeden je klasický, kdy vám v aréně svítí UV světla, svítí vám vesty, takže aréna je v podstatě zhasnuta, ale ne úplně. Potom máme druhý mód, který se jmenuje SWAT. V takovém případě my zhasneme arénu úplně a vy si svítíte vašimi vestami, a potom i baterkou, která je zabudována ve zbrani. Tyhlety dva módy se potom dají hrát buď všichni proti všem, anebo si mohu nastavit týmy. Takže si vytvoříte týmy a hrajete v týmech proti sobě," popsala Kristýna Adámková, spolumajitelka.

Samotná hra trvá 15 minut. Ještě před tím, než budou hráči do arény vpuštěni, nahlásí obsluze jména či přezdívky, ať mohou později porovnat výsledky se spoluhráči.

"Po patnácti minutách vy si užijete super hru, kdy můžete střílet jak po hráčích, tak po oku, které je uprostřed naší arény. Získáváte body, body ztrácíte. Na konci hry potom získáte kompletní vyhodnocení hry, kdy zjistíte kolik máte bodů, na jakém místě jste se umístili a kompletní soupis kdo, kolikrát, koho zastřelil a kolikrát vy jste zastřelili ostatní," doplnila Kristýna Adámková, spolumajitelka.

Součástí arény je také bar, kde se mohou návštěvníci před nebo po hře občerstvit. Před samotnou návštěvou je potřeba si termín zarezervovat. K tomu slouží online rezervační systém na webových stránkách arény.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu