• Načítám...
>

V sobotu poběží ve Velké Chuchli opět klusáci

  • 28. října 2021,
  • 7:24,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Předposlední letošní klusácký dostihový den na pražském závodišti ve Velké Chuchli se uskuteční tuto sobotu 30. října. Start prvního dostihu je ve 12:30 a během celého odpoledne na návštěvníky čeká celkem devět klusáckých dostihů. Chybět nebude například ani Velká cena primátora hl. m. Prahy či klasický dostih dvouletých klusáků.

Reklama

Předposlední letošní klusácký dostihový den na pražském závodišti ve Velké Chuchli se uskuteční tuto sobotu. Na návštěvníky čeká celkem devět dostihů, mezi nimi například Velká cena primátora hl. m. Prahy.

"Pan primátor převzal záštitu nad posledním klasickým dostihem pro čtyřleté klusáky. Na jeho startu bude 6 koní a v roli favorita půjde na start Pamino, který už vyhrál derby a Velkou cenu čtyřletých, takže má veliké ambice na to vyhrát i ten poslední dostih klasické Trojkoruny a pyšnit se tímto titulem," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace. 

Klasický dostih poběží také dvouletí klusáci. Ze startu tohoto dostihu vyběhne šest koní.

"Tři z těchto koní už dokázali vyhrát, takže budou patřit k favoritům dostihu. Jsou to Jumbo, vítězka ceny Labirint True Love OV a klisna Marian Boko. Bez velkého dostihu nebudou ani tříletí klusáci, ti vybojují dostih na vytrvalecké trati 2715 metrů a je to Zimní cena tříletých. Tam bude velikým favoritem dosavadní vládce ročníku Luthier Boko. Nesmíme zapomenout také na absolutní elitu českých klusáků, kteří budou mít poslední díl Zlatého okruhu," řekla Michaela Zemanová. 

Start prvního dostihu je ve Velké Chuchli v sobotu ve 12:30.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu