• Načítám...
>

V Riegrových sadech je letos poprvé kluziště

  • 3. prosince 2021,
  • 14:33,
  • PRAHA,
  • Marek Tereba

Je to tady, čas vytáhnout brusle, rukavice a teplé čepice a vyrazit na led. Pro obyvatele Prahy 2 si radnice připravila letos hned dvě kluziště. Tradičně v Grébovce a nově v Riegrových sadech hned vedle zahradní restaurace. Kam vyrazíte vy?

Reklama

Vystoupením mladých krasobruslařů zahájilo provoz kluziště v Riegrových sadech. Bruslaři sem mohou vyrazit na led úplně poprvé.

Je to kluziště, které je na pozemku I-Investu a oni byli tak laskaví a bezplatně nám tento pozemek poskytli. Částečně je to i na pozemku městské části. My jsme před dvěma dny otevřeli jedno kluziště v Grébovce, které už je téměř tradiční. Myslím, že obě ta kluziště jsou nejkrásnější, protože nabízí krásné výhledy na Gröbeho vilu nebo tady na Pražský hrad. Myslím, že to je luxusní pobrusleníčko. Doufám, že nám bude počasí přát. Doufám, že nám bude přát covidová situace, že nám to nikdo nezakáže a děti se tady budou moci vybruslit," řekl Jan Korseska, místostarosta MČ Praha 2.

Na kluziště sem do Riegrových sadů můžete vyrazit i vy. Otevřeno je do 28. února vždy mezi devátou a osmou hodinou večerní. 

Dopolední hodiny jsou vyhrazeny pro školáky z dvojky, ti sem mají vstup zdarma. Pro veřejnost je celodenní vstupné 50 korun, na místě je i půjčovna bruslí. Pro zahřátí rodičů je zde připraven stánek s teplými nápoji. Podrobnější informace o provozu kluzišť včetně třeba rezervace celé plochy najdete na stránkách jsmenalede.cz. Tam se můžete podívat i skrze webkameru na aktuální obsazenost. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu