• Načítám...
>

Divadlo Kalich uvádí muzikál Mauglí i letos

  • 23. ledna 2022,
  • 20:14,
  • PRAHA 1,
  • Marek Tereba

Již osmou sezónu uvádí Divadlo Kalich muzikál Mauglí. Scénografie a kostýmy přivádí k úžasu diváky po celé představení. Mauglí se hraje stále každý měsíc a v roli hlavního hrdiny, tedy Mauglího, uvidíte herce Jana Cinu.

Reklama

Již osmou sezónu uvádí Divadlo Kalich muzikál Mauglí. Po celou dobu se těší velkému zájmu, a to jak mezi mladšími návštěvníky, tak i mezi dospělými. 

"Určitě je to rodinný muzikál. Je to jeden z mála muzikálů v Divadle Kalich, kam mohou opravdu i malé děti. Jsou tady podsedáky. Takže moji dva kluci, já mám tříletého a čtyřletého, už to viděli a vydrželi celé představení. Takže zvu určitě rodiny s malými dětmi," upozornila Michaela Tomešová, herečka.

Vedle herečky Míši Tomešové se v muzikálu, v roli hlavního hrdiny, tedy Mauglího, objevuje po celou dobu herec Jan Cina. 

"Je to krásné. Já jsem strašně ráda, že jsme se s Honzou potkali na jevišti, protože jsme s Honzou chodili kdysi, když mně bylo devět a jemu třináct, na dramaťák. Takže my se známe už dlouhá léta. A konečně jsme se tady, na jevišti, mohli potkat," zdůraznila Michaela Tomešová, herečka.

Honza Cina ztvárňuje Mauglího již od svých 25 let a postupně s ním vyrůstá. 

"Nevím, jak to vypadá zvenku. Jak ta fáze dítěte a pak puberťáka působí, ale v divadle je možné všechno, díky představivosti diváka. Tak doufejme, že to ještě pořád funguje. Ale máme to, myslím, pořád rádi a je to pro nás takové zábavné představení i zevnitř. A doufám, že i zvenku pro diváka," konstatoval Jan Cina, herec.

"Je tady tématika džungle a nějaké jako divokosti v sobě a zároveň čistoty. A toho, že jsme všichni jedné krve. Tak to mě bavilo od malička. A baví mě, jak je to uděláno scénograficky, hudebně, a tak. Takže ten svět je hrozně v tomto dobrý tady," dodal Jan Cina, herec.

Právě scénografie, a třeba i kostýmy, přivádí do úžasu diváky celé představení. Tady v divadle se Mauglí hraje stále každý měsíc. Přesné termíny najdete na stránkách: divadlokalich.cz. A tam si můžete i zakoupit vstupenky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu