• Načítám...
>

Praha spustila nový web věnovaný dopravě

  • 25. března 2022,
  • 11:34,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Hlavní město spustilo nové internetové stránky věnované dopravě. Web prahajede.cz nabídne informační servis o novinkách v pražské dopravě a její budoucí podobě. Soustředit bude na jednom místě co největší množství důležitých a zajímavých dopravních informací.

Reklama

Hlavní město spustilo nové webové stránky věnované dopravě. Na prahajede.cz se mohou zájemci dočíst o všech dopravních aktualitách, plánech do budoucna, nahlédnou ale i do zákulisí dopravního sektoru. 

"Najdou tam i detailnější informace, zajímavosti i ze zákulisí, například budeme seznamovat občany formou rozhovoru, video rozhovoru s lidmi, kteří tvoří jízdní řády nebo s geology, kteří pracují na metru D," řekl Adam Scheinherr, náměstek primátora hl. m. Prahy.

Web se věnuje všem druhům pohybu po městě - tedy hromadné a automobilové dopravě, pěším i cyklistice. Pražany bude také informovat o zahájení či dokončení významných dopravních staveb.

"V letošním roce těch projektů je vlastně nespočetná řada, ať už je to zahájení stavby metra D, nové tramvajové trati na Libuš z Barrandova nebo Dvorecký most, lávka Holešovice - Karlín, nové trolejbusové tratě, tak těch informací je hrozně moc a chceme teda na jednotném webu toto poskytnout a i to udělat trošku populárně naučnou cestou," řekl Adam Scheinherr, náměstek primátora hl. m. Prahy.

Portál byl spuštěn 23. března a doplnil tak pražské dopravní weby poladprahu.cz nebo opravujeme.to.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu