• Načítám...
>

Ondřej Provazník zazpívá písně Karla Gotta

  • 28. dubna 2022,
  • 22:55,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Celkem devět měst navštíví Ondřej Provazník v rámci koncertního turné Zpátky si dám tenhle film, kde zazní písně Karla Gotta. První zastávkou bude 9. května pražské Divadlo U hasičů. Návštěvníci se mohou těšit také na zajímavé hosty.

Reklama

Zpátky si dám tenhle film. To je název koncertního turné Ondřeje Provazníka, který vystoupí s nejznámějšími hity Karla Gotta.

"Je to benefiční turné, takže ten koncert trochu pomůže, ale zároveň tam zazní mistrovy písně, ale samozřejmě i nějaké písničky, které nejsou úplně tak známé a i od mé velké doprovodné kapely se to plete. My jsme si vědomi toho, že tady nechceme dělat žádnou revival muziku, ale chtěli jsme udělat program, který je lidem blízký a ty písničky všichni moc dobře známe. Ale je velmi těžké je dobře zazpívat. Skromně si myslím, že to docela zvládáme a myslím si, že je to ta naše přidaná hodnota, tím že trošku připomeneme tu atmosféru těch koncertů, které Karel měl," řekl Ondřej Provazník, zpěvák.

První zastávkou koncertního turné bude pražské Divadlo U hasičů, kde mimo Ondřeje Provazníka vystoupí také Leona Machálková a Felix Slováček.

"Vážení a milí, vy všichni, co nás máte rádi. Jestliže byste se rozhodovali, co máte dělat 9. května, tak tady je vzácná rada. 9. května U hasičů máme společně s Ondřejem koncert věnovaný Karlu Gottovi," řekl Felix Slováček, saxofonista.

Po Praze bude koncertní turné pokračovat do dalších měst. Mezi nimi například Opava, Náchod, Strakonice nebo Kolín.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu