• Načítám...
>

Nová letní scéna vyroste u Občanské plovárny

  • 12. května 2022,
  • 13:59,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Muzikály, divadelní představení i koncerty. To je programová skladba nové letní scény v Praze. Ta vyroste u Občanské plovárny a první diváky přivítá 24. června.

Reklama

Na novou letní scénu se v Praze mohou těšit všichni milovníci kultury. Vznikne v areálu Občanské plovárny a na svou první sezónu slibuje zajímavý program.

"Občanská plovárna je nově zrekonstruovaná, je to překrásně udělané a má nádhernou zahradu. Když jsem viděl ten prostor, tak mě to strašně zaujalo a oslovil jsem majitele, zda bychom tady tu scénu nemohli dělat a došlo k takové krásné dlouhodobé spolupráci, že jsme propojili jejich aktivity v rámci skvělého cateringu, který mají a naší scény a rozhodli jsme se, že uděláme takový multifunkční prostor, kde chceme dělat koncerty, divadelní představení, muzikály a tak podobně," řekl Daniel Hádl, producent.

Nová letní scéna zahájí svůj program 24. června, kdy na návštěvníky čeká obnovená premiéra originální verze muzikálu Noc na Karlštejně. Na jevišti se představí například Marek Vašut, Petr Vondráček, Kateřina Brožová nebo Petr Štěpánek.

"Je to dobovka, je to klasika a chceme tou inscenací nebo tím představením potěšit jak ty malé, tak ty velké a ty nejstarší, protože málo se myslí na dětskou populaci, protože to je všechno furt moderní a já si myslím, že konkrétně Noc na Karlštejně jde přes všechny generace," řekl Petr Štěpánek, herec.

V programové nabídce nebudou chybět ani koncerty či další muzikálová vystoupení.

"Samozřejmě tady budeme hrát i Muzikál Trhák a součástí toho jsou i koncerty různých akcí, které tady plánujeme, bude tady Janek Ledecký, skupina Mirai a tak dále. My postupně sestavujeme ten program a tím, že je to nová scéna, tak samozřejmě chceme vybrat takové věci, které jsou hezké a které nás budou bavit," řekl Daniel Hádl, producent

Hlediště letní scény bude uzpůsobeno pro 650 diváků. Ti sem budou moci zavítat až do konce září.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu