• Načítám...
>

Paintball přináší zábavu i adrenalin

  • 12. května 2022,
  • 16:58,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

.

Reklama

Nedaleko Radotína, poblíž Strakonické ulice, najdete paintballová hřiště. Jejich společná rozloha je několik tisíc metrů čtverečních a nabízí zábavu pro skupiny šesti a více lidí.

"Trvá to kolem dvou hodin. Během těch dvou hodin si zahrajete zhruba 10 her, teď za mnou nově vidíte hřiště Nuclear town, na tomto hřišti hrajeme prakticky tři scénáře. Klasická hra je tým Dead match, ta je oblíbenější, tu hrajete do té doby, než eliminujete druhý tým, pak se hraje Capture the flag, to musíte vzít vlajku, ukořistit jí a přemístit ji do svého zázemí. Zombies je také hodně oblíbený scénář, kdy musíte dobít protější věž, máte na to 5 minut, používáte dýmovnice, granáty, je to taková hodně akční hra. Hodně zábavná," řekl Marek Florian, provozovatel areálu.

Součástí hřiště je i několik kulis, jako například autobus nebo tank. V případě zájmu o hru je nutné splňovat několik podmínek.

"Lidé musí mít aspoň 12 let, když se jedná o děti, tak třeba od 10 let mohou také, ale máme pro ně speciální vybavení, nekombinujeme s rodiči. Takže musíte mít aspoň 12 let, musíte být při smyslech, nesmíte být úplně opilí, což se tady někdy bohužel děje, takže lidi nemůžeme pouštět na hřiště, ale ve své podstatě může přijít kdokoliv. Nemusíte mít ani vlastní vybavení, všechno vám půjčíme. Půjčíme vám zbraň, masku, rukavice, overal, dokonce i boty, takže můžete přijít skoro z ulice a zahrát si tady u nás hru," řekl Marek Florian, provozovatel areálu.

Před návštěvou areálu je nutná předchozí registrace prostřednictvím webu paintball-prague.cz, kde najdete také podrobnější informace.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu