• Načítám...
>

Klientské centrum PVK se na čas přestěhuje

  • 23. června 2022,
  • 16:20,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Zákaznické centrum Pražských vodovodů a kanalizací v Dykově ulici bude od středy 29. června do 31. července uzavřeno. Důvodem je rekonstrukce objektu. Zákaznické centrum bude dočasně umístěno v sídle PVK na adrese Hradecká 1, Praha 3 v blízkosti stanice metra linky A Flora.

Reklama

Zákaznické centrum Pražských vodovodů a kanalizací v Dykově ulici bude po dobu jednoho měsíce uzavřeno. Během té doby mohou klienti PVK využívat pracoviště v Praze 3.

"Zákaznické centrum PVK v Dykově ulici bude od středy 29. června přestěhováno až do konce července do Hradecké ulice na Praze 3. Je to kousek od stanice metra Flora. Důvodem stěhování je rekonstrukce zákaznického centra v Dykově ulici, tak aby po té rekonstrukci bylo centrum přívětivější pro naše zákazníky," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Obslouženi budou pouze zákazníci, kteří si zarezervují termín návštěvy přes rezervační systém nebo telefonicky přes zákaznickou linku. Pokladna pro platby v hotovosti či prostřednictvím platební karty bude uzavřena.

"Provozní doba zákaznického centra na Floře bude standardní, to znamená pondělí - čtvrtek od 8 do 18 hodin a v pátek od 8 do 15 hodin. PVK dlouhodobě upřednostňují elektronickou komunikaci, ty formy jsou různé a všechny najdete na stránkách pvk.cz," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Klienti mohou také využít zákaznický internetový účet. Ten má založený každý smluvní zákazník, který při uzavření smlouvy uvedl svoji e-mailovou adresu. Zákaznický internetový účet je přístupný také z mobilních zařízení přes aplikaci Moje Veolia.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu