• Načítám...
>

Štefan Margita pokřtil písničky z muzikálu Biograf láska

  • 28. ledna 2023,
  • 17:39,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

Muzikál Biograf láska má nové CD. Nedávno ho v Divadle Kalich pokřtil vdovec devítinásobné Zlaté slavice Hany Zagorové Štefan Margita, který zároveň shlédl celé představení Biograf láska.

Reklama

Štefan Margita byl čestným hostem Divadla Kalich a při té příležitosti pokřtil nové CD s muzikálovými hity.

"Hanka by měla velikou radost z toho CD a samozřejmě je to velice těžké, protože v té chvíli, kdy sedíte v tom hledišti, si uvědomíte, že to je jeden šlágr za druhým a Hanka jich měla 900, takže kdyby dělali další a další muzikály, tak nevím, které písničky by vybírali. Jsem rád, že tam nebyla jedna písnička, protože ta by mě asi rozbrečela a to je Mít tě ráda. Opravdu to bylo strašně krásné. To tak uběhlo, že kdyby hráli další dvě hodiny, tak by mi to vůbec nevadilo," řekl Štefan Margita - operní pěvec.

Je naprosto nezbytné, Za každou chvíli s tebou platím, Gvendolína, Můj čas, Spěchám, Biograf láska nebo Maluj zase obrázky. Tyto hity zakomponovala do samotného příběhu spisovatelka a publicistka Uljana Donátová.

"Písně Hany Zagorové miluji od mládí, skutečně od dětských let mě ty její písničky provází životem, takže to byla úžasná výzva, kterou já jsem s velikou radostí zvedla," řekla Uljana Donátová - scénáristka.

"Měl jsem obrovské štěstí, že se nám povedlo dát dohromady fantastické obsazení. Jsou to všechno skvělí a chytří lidé - jevištně chytří lidé, takže se s nimi dobře pracuje a do poslední chvíle jsme to ladili a dělali jsme maximum pro to, abychom těm písním udělali čest, aby na nás Hanka byla pyšná," řekl Jan Kříž - režisér.

V příběhu hrají tři ženské postavy, které dokáží i vážné situace přijímat s humorem a nadhledem. Nemalou roli tu sehrají i muži a děti, které jsou protiváhou často komplikovaného světa dospělých. Celý příběh působí kompaktně a vesele a pobaví všechny generace.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu