• Načítám...
>

Divadlo Na Maninách připravuje děti na uměleckou dráhu

  • 1. března 2023,
  • 17:03,
  • PRAHA,
  • Monika Rusová

Divadlo Na Maninách nabízí příležitost dětem, které láká hvězdná dráha. Za pár týdnu otevírá kurz, kde se děti přiučí herectví, zpěvu i tanci. Přihlášky jsou již spuštěny.

Reklama

Do divadla se nemusí chodit pouze na divadelní přestavení. V Divadle Na Maninách nás naučí, jak se stát jeho součástí. 

"Budeme otevírat moc hezký muzikálový počin studio KVart a je to pro děti od 6 do 12 a od 13 do 18. V případě zájmu bychom mohli otevřít i kurz pro dospělé," řekla Petra Slaninová - lektorka kurzu.

Kurz muzikálového herectví zahrnuje hereckou, taneční a pěveckou průpravu.

"Děti se naučí všechno, co potřebují k divadlu, muzikálu, ke konkurzům do muzikálů, k talentovým zkouškám na různé školy," řekla Petra Slaninová - lektorka kurzu.

Zpěv, herectví a interpretaci bude vyučovat zpěvačka, herečka a textařka Petra Slaninová. S tancem pomůže herečka, zpěvačka a tanečnice Nela Kailová.

"V každém tom dni toho našeho muzikálového studia budeme mít vždy nějakého vzácného hosta z řad herců, zpěváků, hudebníků, dabingovou režisérku nebo režiséry divadelní," řekla Petra Slaninová - lektorka kurzu.

Lekcí bude celkem 16 a konat se budou vždy v pondělí od 16:45 do 19:30 hodin. 

"Kurz bude zakončený závěrečným projektem, což bude takové i několikahodinové představení určené pro rodinné příslušníky, rodiče, babičky, dědečky, tety, strejdy těch dětí. Samozřejmě pak může dorazit i kdokoliv jiný," řekla Petra Slaninová - lektorka kurzu.

Pro přihlášení do kurzu navštivte webové stránky divadlonamaninach.cz sekci muzikálové studio. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu