• Načítám...
>

V představení Divadla Metro exceluje dvojice herců

  • 7. března 2023,
  • 15:45,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Miluji tě, tak se měj. Tak se jmenuje další úspěšná komedie v repertoáru Divadla Metro v režii Antonína Procházky. Jde o oblíbenou variaci divadla na divadla, ve které excelují pouze dva herci - Ljuba Krbová a Adrian Jastraban. Tato dvojice se spolu velmi dobře zná z televize, na divadle se ale sešli vůbec poprvé. Jak jim spolupráce na jevišti klape a jak si představení užívají? Dozvíte se v naší reportáži!

Reklama

Pražské Divadlo Metro divákům představuje další brilantní komedii, tentokrát s názvem Miluji tě, tak se měj, která přináší oblíbené téma divadla na divadle. Představení si vystačí s pouhou dvojicí herců, kteří hrají různé role a kteří ve hře podávají mistrovské výkony - Ljubou Krbovou a Adrianem Jastrabanem. 

"My hrajeme sami sebe v několika věkových kategoriích, navíc se tam stane, že hraji ještě současného manžela od té herečky, takže jedna postava je tam navíc, ale jinak to zase tak těžké není," řekl Adrian Jastraban - herec.

Adrian Jastraban ztvárnil úlohu Richarda, herce, režiséra a bohéma, který si neumí představit den bez lahve s alkoholem v ruce.

"Ten alkohol k němu tak nějak patří. On se tam neožírá, ale on tam hraje opilého, protože oni samozřejmě zkouší inscenaci, kde jsou oba dva úplně namol. Ta inscenace, kde jsou dva herci. Oni herci hrají o hercích, kteří jsou úplně namol," řekl Adrian Jastraban - herec.

Na jevišti se tato herecká dvojice sice v jedné hře potkala vůbec poprvé, dlouho se ale znají ze společné práce v nekonečném televizním seriálu. A takové partnerství potom přináší celou řadu výhod. 

"Dokonce, když dělám nějaké skopičiny na jevišti, tak mě pak neplísní, což se nám stalo při minulém představení, kdy jsem omylem odnesla boty z jeviště a neměla jsem se do čeho obout, tak jsem to přiznala, diváci byli nadšení, protože diváci milují, když se stane něco neobvyklého," řekla Ljuba Krbová - herečka.

Představení si vzal pod svou režijní taktovku Antonín Procházka a vypadá to, že se opět trefil do černého, protože minimálně herci samotní si hru užívají a pochvalují. 

"My se v rámci té komedie a pevných mantinelů té komedie můžeme vyřádit, protože si tam zatancujeme, trošku si i zazpíváme. Nechci to vše prozrazovat, aby ti diváci přišli a nechali se překvapit. Má to strašně hezký dojemný konec," řekla Ljuba Krbová - herečka.

Ale vy určitě dorazte nejenom na konec, ale rovnou na celé představení Miluji tě, tak se měj v Divadle Metro. Jestli hledáte komedii plnou humoru, lásky, sentimentu a kde nebudou chybět skvělé herecké výkony, je tahle hra přesně pro vás. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu