• Načítám...
>

Srdcového krále čeká obnovená premiéra

  • 11. dubna 2023,
  • 18:13,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Pražské Divadlo Kalich chystá od 14. září tohoto roku obnovenou premiéru veleúspěšného muzikálu Srdcový král s největšími hity rokenrolové legendy Elvise Presleyho. Milovníci muzikálů se tak mohou těšit ještě na 20 bonusových představení. Kromě chytlavých melodií a nevšední choreografie se mohou těšit i na poutavý příběh plný lásky a vášně. V některých rolích navíc uvidí zcela nové herečky, a to včetně titulní role, o kterou se podělí Nina Horáková a Michaela Tomešová. Vstupenky na obnovené představení můžete zakupovat už nyní!

Reklama

Když v září 2016 Divadlo Kalich poprvé nasadilo veleúspěšný světový muzikál Srdcový král s největšími hity legendárního Elvise Presleyho, strhla se okamžitá vlna pozitivních ohlasů od diváků i kritiky. Inscenaci divadlo uvádělo až do dubna 2019 a po čtyřech letech je tu znovu s dvacítkou dalších představení. Režie a scénografie se opět zhostil Šimon Caban.

"Já se na to opravdu těším, protože z toho představení a z těch lidí sálá hrozně pozitivní energie, bavilo nás to, odsýpá to v dnešní době. Takový muzikál, byť je to retro, tak má hrozně příjemnou hodnotu v tom lidství, v tom příběhu, v těch vztazích, v té naději, prostě Joe Di Pietro je skvělý autor, takže on to umí," řekl Šimon Caban - režie a scénografie.

Diváci se mohou těšit nejenom na nabité rokenrolové skladby a poutavou choreografii, ale také na chytlavý příběh plný lásky, humoru a romantiky. Představení navíc ozdobí i zcela nové tváře, a to hned v hlavní ženské roli. Nina Horáková a Michaela Tomešová nově sehrají postavu Natalie Haller.

"Která je taková drsná holka, která opravuje motorky a v jedné části představení si tam dokonce hraje na muže, aby si získala blízkost toho Chada a má tam hodně těžké pěvecké fláky, takže to s profesorkou trénujeme a snad do září to bude vše pintlich," řekla Michaela Tomešová - představitelka Natalie Haller.

A změny u ženských postav ještě zdaleka nekončí. Kateřina Bohatová zase pro změnu v představení povýšila z role dcery na úlohu matky.

"Já taková naturalem nejsem, ale ta role je tak napsaná, maminka je velice rázná, je to velmi mladá maminka, pořídila si tu holku taky ještě hodně zamlada, hodně pod dvacet, takže ony jsou takové napůl kamarádky a proto, aby vůbec nějaký respekt měla, občas musí být za drsnou. Máme na to takový krásný hádací duet," řekla Kateřina Bohatová - představitelka matky.

Za to u postavy záhadného tuláka Chada zůstalo vše při starém. Dělit se o ni budou herci Jan Kříž s Přemyslem Pálkem, kterému tenhle chlapík, který má snad všechny špatné mužské vlastnosti, přirostl k srdci.

"Je to prostě takový ten frajírek, který chce oslnit ženské a flirtuje na každém rohu, ale pak postupem času se změní a hledá tu pravou lásku, takže ten člověk je jako já," řekl Přemysl Pálek - představitel Chada.

Dvacet bonusových představení Srdcového krále na vás v Divadle Kalich čeká od 14. září tohoto roku. Předprodej vstupenek od září do prosince je už zahájen, tak dlouho neváhejte, nebudou. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu