• Načítám...
>

Aquapalace Praha láká návštěvníky na vodní atrakce

  • 28. února 2024,
  • 13:35,
  • PRAHA,
  • Veronika Kuželková

V Aquapalace Praha je i letos pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, bohatý doprovodný program pro děti každého věku a velmi oblíbené koncerty a hudební večery. Mimo to si návštěvníci mohou užít řadu atrakcí ve třech tematických vodních palácích i rozsáhlé venkovní zóně. Mezi vůbec nejoblíbenější atrakce patří Divoká řeka. A pro ty, kteří by se chtěli zahřát, je připravený vůbec největší Saunový svět v Česku, který tvoří komplex osmnácti saun a prohříváren.

Reklama

Show, drinky, tobogány, vodní radovánky, zajímavé akce i virtuální realitu. To vše budou letos o jarních prázdninách moci zažít návštěvníci Aquapalace Praha, který ve svém sloganu slibuje doslova moře zábavy. Čestlický aquapark je díky unikátnímu Vodnímu světu nejen největším aquaparkem ve střední Evropě, ale se svým Saunovým světem je zároveň největším u nás. 

"Proč bychom rádi pozvali návštěvníky do našeho vodního světa? Především je to z toho důvodu, že jsou jarní prázdniny a na horách už není žádný sníh, takže zcela paradoxně u nás je možné udržovat dobrou kondici, nejen plaváním, ale samozřejmě saunováním. Náš vodní svět je určený opravdu pro všechny věkové kategorie, takže od miminek od 1 roku věku pro teplé bazény, dětské atrakce, vodní mlýnky a různé vodní herní prvky, tak samozřejmě teenagery bude nejvíce zajímat tobogán a budou potřebovat vyplavit adrenalin a soutěžit ve skluzu na tobogánech a rodiče si mohou samozřejmě užít se svými dětmi, ale ti především vyhledávají klidné zóny, takže saunový svět je ideálním místem k relaxaci," řekla Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Pro ty, které by už řádění ve vodě unavilo, je připravena i zábava v podobě virtuální reality. Kromě saun, bazénů a tobogánů mohou návštěvníci využít například i kurzy potápění, plavání i místní fitness, kde na ně čekají ty nemodernější stroje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu