• Načítám...
>

Starostkou Řep je opět Jitka Synková

  • 6. listopadu 2014,
  • 12:44,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Na radnici Prahy 17 se ve středu 5. listopadu konalo ustavující zastupitelstvo, jehož hlavním bodem byla volba starosty. Do nominace se nezvykle dostal jen jediný kandidát.

Reklama

Zastupitelé Prahy 17 znovu zvolili do funkce dosavadní starostku městské části Jitku Synkovou z ODS. Veřejnost tak byla svědkem volby jednoho suveréního kandidáta.

Stát se starostkou třetím volebním období je pro mě velká výzva. Budeme pokračovat v započatých projektech jako je výstavba domů s pečovatelskou službou, dále výstavba sportovního centra. To jsou dvě největší akce, které nás čekají, uvedla starostka MČ Prahy 17 Jitka Synková.

Jitku Synkovou zvolilo 18 z 23 zastupitelů. ODS tak vytvořila koalici s Nezávislími, TOP 09 a s Křesťanskou demokratickou unii. Podle starostky se všechny strany shodly i na řešení závažných témat.

Já si myslím, že jsme měli přibližně stejné volební programy. A že jsme se shodli. Tady jsou velké tlaky například na privatizaci bytů.Myslíme si, že dva domy by mohly jít do té privatizace. Ale už další byty nechceme privatizovat, prozradila plány starostka MČ Prahy 17 Jitka Synková.

Zastupitelstvo taktéž volilo své místostarosty. Tyto pozice obhájili Martin Marek za ODS, Tomáš Finger za Nezávislí, Jaroslav Hájek za TOP 09.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu