• Načítám...
>

V Hostivaři se závodníci rozběhli podél lampionů

  • 5. ledna 2018,
  • 13:44,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

Triatlonový klub TTT Parta ve spolupráci s Golfovým areálem Hostivař pořádal už podruhé Novoroční lampiónový běh. Přihlásit se mohl každý - zkušený sportovec, ale i začátečník.

Reklama

První čtvrteční podvečer nového roku lemoval golfové hřiště v Hostivaři světélkující vláček běžících sportovců. S čelovou svítilnou se tak vydala na trať více než stovka účastníků Novoročního lampiónového běhu.

"Lampiónový proto, že máme po trati svíticí lampióny a tu akci jsme zorganizovali proto, že v lednu je velmi málo běžeckých akcí a říkali jsme si, že je potřeba udělat nějakou novou akci do tohoto depresivního nočního tmavého období. K dispozici je trať na golfu, čili nemusíme řešit nějaké bezpečnostní faktory z hlediska automobilů a dopravy," řekl Pavel Mužíček, ředitel Novoročního lampiónového běhu.

"Trať je mírně členitá, většina z ní vede po asfaltových cestách a částečně běžíme i po golfovém hřišti, to znamená po trávě. Běží tady sportovci - výkonnostní, ale i úplní začátečníci, kteří uběhnou třeba jen jedno kolečko, protože máme i nesoutěžní běh na 2, 5 kilometru, kdy se čas neměří," řekl Jiří Martinka, prezident Golf Club Hostivař.

anketa

Další už tradiční akcí TTT Party bude 17. května ČSOB Hostivařský běh. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu